Týden 25. 3. 2019 - 29. 3. 2019

Pondělí 25. 3.

Přesnídávka: Termix, jablko/1,7,8
Polévka: Dýňový krém s kurkumou/1,7,9
Oběd: č.2Klasik: Farfalle s neapolskou omáčkou s parmazánem/1,7,9 VEGETARIAN
Oběd: č.3Mixit: Dušené kousky vepřové panenky na česneku, zelené fazolky s bílým sezamem, vařený brambor/1,7,11
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl /1,3,7

Čtvrtek 28. 3.

Přesnídávka: Chléb Borodino, máslo, plátkový sýr, banán/ 1,3,7
Polévka: Hrachová/1,7
Oběd: č.2Klasik: Gnocchi s kuřecím a špenátem/1,3,7
Oběd: č.3Mixit: Telecí máslový sekaný řízek s bramborovou kaší, kompot/1,3,7
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl/1,3,7

Úterý 26. 3.

Přesnídávka: Bagetka, tvarohová pomazánka s bylinkami, mandarinka/1,3,7
Polévka: Kapustová s bramborem s bulgurem/1,9
Oběd: č.2Klasik: Čevabčiči s bramborovou kaší, okurka/1,3,7,10
Oběd: č.3Mixit: Krůtí Stroganov s basmati rýží/1,7,10
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl /1,3,7

Pátek 29. 3.

Přesnídávka: Lámankový chléb, pomazánka z grilované zeleniny, jablko/1,3,7
Polévka: Zelná s bramborem/1,7
Oběd: č.2Klasik: Zadělávané fazolky, vařené vejce, vařený brambor /1,3,7
Oběd: č.3Mixit: Mahi-mahi na másle, francouzská zelenina, basmati rýže /4,7,9
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl/1,3,7

Středa 27. 3.

Přesnídávka: Rohlík, máslo, jablko/ 1,3,7
Polévka: Hovězí vývar s písmenky/1,3,7,9
Oběd: č.2Klasik: Hovězí ragú s fazolemi, parbolaid rýže /1,7
Oběd: č.3Mixit: Smetanová rajčatová omáčka s bazalkou, špagety /1,7
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl/1,3,7

Pondělí 25. 3.

Přesnídávka: Termix, jablko/1,7,8
Polévka: Dýňový krém s kurkumou/1,7,9
Oběd: č.2Klasik: Farfalle s neapolskou omáčkou s parmazánem/1,7,9 VEGETARIAN
Oběd: č.3Mixit: Dušené kousky vepřové panenky na česneku, zelené fazolky s bílým sezamem, vařený brambor/1,7,11
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl /1,3,7

Úterý 26. 3.

Přesnídávka: Bagetka, tvarohová pomazánka s bylinkami, mandarinka/1,3,7
Polévka: Kapustová s bramborem s bulgurem/1,9
Oběd: č.2Klasik: Čevabčiči s bramborovou kaší, okurka/1,3,7,10
Oběd: č.3Mixit: Krůtí Stroganov s basmati rýží/1,7,10
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl /1,3,7

Středa 27. 3.

Přesnídávka: Rohlík, máslo, jablko/ 1,3,7
Polévka: Hovězí vývar s písmenky/1,3,7,9
Oběd: č.2Klasik: Hovězí ragú s fazolemi, parbolaid rýže /1,7
Oběd: č.3Mixit: Smetanová rajčatová omáčka s bazalkou, špagety /1,7
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl/1,3,7

Čtvrtek 28. 3.

Přesnídávka: Chléb Borodino, máslo, plátkový sýr, banán/ 1,3,7
Polévka: Hrachová/1,7
Oběd: č.2Klasik: Gnocchi s kuřecím a špenátem/1,3,7
Oběd: č.3Mixit: Telecí máslový sekaný řízek s bramborovou kaší, kompot/1,3,7
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl/1,3,7

Pátek 29. 3.

Přesnídávka: Lámankový chléb, pomazánka z grilované zeleniny, jablko/1,3,7
Polévka: Zelná s bramborem/1,7
Oběd: č.2Klasik: Zadělávané fazolky, vařené vejce, vařený brambor /1,3,7
Oběd: č.3Mixit: Mahi-mahi na másle, francouzská zelenina, basmati rýže /4,7,9
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl/1,3,7

Stravování

Obědy a svačiny do naší školy odebíráme od firmy Ekolandia. Strava je vyvážená a založená na kvalitních potravinách. Firma připravuje jídlo z čerstvých surovin bez umělých dochucovadel, řídí se tradicí a regionální dostupností surovin, jejich dodavateli jsou místní zemědělci a farmáři. Jídelníček vychází z výživové pyramidy, desatera stravy dětí a doporučení o rozložení energetického příjmu během dne.

Děti vedeme ke vnímání svých potřeb a svobodné volbě složení stravy či snědeného množství.
aktuální
menu
Objednat jídlo
aktuální
menu
Objednat jídlo